Шоколад с Лешници
10% каприлова киселина (C8), извлечена от кокос, различна от дълговерижните мастни киселини, MCT (средноверижни триглицериди) напълно заобикалят стомашно-чревния тракт и отиват директно в черния дроб за производство на кетони. Тя също така се нарича 'глюкозата на мазнините'. В кокоса има единадесет различни мастни киселини. Четири от тях са MCT: капрова киселина (C6), каприлова киселина (C8), капринова киселина (C10) и лауринова киселина (C12). C12 технически е MCT, но тялото я обработва като дълговерижна мастна киселина. Докато постите или следвате диета, имитираща пост, като нисковъглехидратна или кетогенна диета, тялото става катаболно (разграждане) и естествено започва да създава кетонови тела в черния дроб. Има 3 основни типа кетонови тела. Първо, тялото ще произведе ацетоацетат (AcAc), след това ще го превърне в бета-хидроксибутират (BHB) и когато има достатъчно BHB, остатъкът ще се превърне в ацетон, който издишваме или отделяме с урината.
Чисти лешници: Изключително богати на витамин E
Масло от макадамия: богато на Омега 7 (палмитолеинова киселина)
SKU: 5430002193014
Кой полиол: 11,2g
Енергия: 441Kcal, 1846kJ
Общо мазнини: 39,8g
Кои наситени мазнини: 20,4g
Въглехидрати: 17,4g
Кои захари: 5g*
Протеин: 11,9g
Сол: 0,0g
Фибри: 27,9g
Комбинация от естествени подсладители: Тауматин, рибоза и еритритол